Music

Alex Agnew komt opnieuw naar Middelkerke

today 2

Background

Op zaterdag 8 juli 2023 in de Proximus Pop-Up Arena

Hij vierde in 2011 tien jaar op het podium met “Larger Than Life: The best of Alex Agnew 10 years live on stage” in een 5 keer uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. Iets wat geen enkele comedian hem ooit voordeed. In 2021 zou hij 20 jaar op het podium vieren, maar er kwam een klein pandemietje voorbij.
Over naar 2022: Vanaf september speelt Agnew zijn gloednieuwe comedyshow “Wake me up when it’s over” in Vlaanderen en Nederland, waaronder een show in de Proximus Pop-Up Arena op zaterdag 8 juli 2023.

Alex Agnew – Wake me up when it’s over vindt plaats op zaterdag 8 juli 2023 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets zijn meteen beschikbaar via www.popuparena.be.

 

 

Written by:


Previous post

Uncategorized

Night of the Proms knoopt na drie jaar opnieuw aan bij ijzersterke traditie van klassiek en pop.

Nieuwe data voor volgend jaar bekend Antwerpen - Drie jaar. Zolang was het wachten op een nieuwe editie van Night of the Proms in het Sportpaleis. Maar zoals vanavond bleek uit de enthousiaste reacties van het publiek en de verschillende staande ovaties was het elke seconde waard. Night of the Proms bevestigde met Kool & The Gang, Metejoor, Lisa Van Rossem, Amy Macdonald, Axelle Red, Nik Kershaw en saxofoniste YolanDa […]

today 43


0%
× Hoe kan ik je helpen?