Blog grid sidebar

Background

Nieuws

Positieve balans voor de krokusvakantie aan de Kust

De toeristische sector aan de Kust kijkt positief terug naar de krokusvakantie. Een vroege krokusvakantie, enkel voor de Vlamingen, zorgde voor wat minder drukte maar toch voor een aangename vakantiesfeer. In totaal zijn 580.000 overnachtingen genoteerd. Dit is zes procent minder dan vorig jaar, een logisch resultaat door de afzonderlijke […]

today 6

Nieuws

50 jarige horecaloopbaan van Dirk De Bruycker

Het ziet ernaar uit dat er begin volgend jaar een einde komt aan de bijna 50 jarige horecaloopbaan van Dirk De Bruycker. Misschien ken je Dirk beter als ‘Captain Dirk’. Vrienden en bekenden noemen hem zo. Begin volgend jaar gaat hij zijn ‘Old Steamer’ in Zeebrugge onherroepelijk sluiten. Het pand […]

today 3

Nieuws

OOSTENDE – VINCL’O WORDT KAMERRESTAURANT

Vorig jaar in april vertelde we de start van het nieuwe verhaal van Claudia en Vincent. Ze opende in de Christinastraat in Oostende de wijnbar ‘Vincl’O’. Claudia laat ons weten dat ze de zaak omgevormd hebben tot een gezellig huiskamer-restaurant. Ze bieden één menu aan met aangepaste wijnen per gerecht. […]

today 5

Nieuws

SIJSELE-DAMME – BROODHUIS ‘CLEO’ SMEERDE HET LAATSTE BROODJE

Vorige zaterdag heeft Cleo het laatste broodje gesmeerd in haar eigen broodhuis in het centrum van Sijsele bij Damme. Cleo doet een serieuze carrièreswitch. Ze gaat aan de slag als logistiek medewerker in het operatiekwartier in het UZ in Gent. Het was echt tijd voor iets nieuws, zei Cleo toen […]

today 41

Nieuws

TORHOUT – FRITUUR ‘DE FRIETHERDER’ LEVERT VOORTAAN AAN HUIS

Het verhaal op de werkvloer komt vandaag uit de frituur op de hoek van de Park en de Schavelarestraat, op de wijk ‘De Goede Herder’ in Torhout. De friet- en hamburgerzaak 'De Frietherder' gaat starten met ‘thuisbezorging’. Wie zijn hamburgers, frietjes en toebehoren tot aan zijn deur gebracht wil krijgen […]

today 7

Nieuws

SOMMELIER VAN HET JAAR – ELISE DE WAELE IS WINNAAR IN WEST-VLAANDEREN

In de wereld van de gastronomie is het elk jaar uitkijken naar de verkiezing van ‘De Sommelier’ van het jaar’. Op dat jaarlijks event komt het vakmanschap naar boven, maar is er ook veel aandacht voor de aanpassingsvermogendheden van de persoon en tegenwoordig ook de kennis van de groeiende trend […]

today 4

0%
× Hoe kan ik je helpen?