Nieuws

Derde keer de zomerse editie van Night of the Proms

today 35

Background

Aanstaande donderdag 28 juli en vrijdag 29 juli vindt voor de derde keer de zomerse editie van Night of the Proms plaats op het plein voor de prachtige Onze-Lieve-Vrouw ter Duinenkerk in Koksijde. Het recept van Night of the Proms is gekend: popklassiekers worden gebracht met een heerlijk symfonisch muzikaal jasje. Het Antwerp Philharmonic Orchestra, onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche, de NOTP Backbone band en koor Fine Fleur zullen de artiesten zoals steeds begeleiden op het podium in Koksijde.

Opbouw gestart onder stralende zon.

De opbouw van de zomerse editie van Night of the Proms is vorige week van start gegaan met het plaatsen van de tribunes. Zondag en maandag werd aan het podium gewerkt en vandaag wordt er verder gewerkt aan de opbouw van licht en geluid. De concertsite wordt vervolgens verder klaargestoomd: de productiecontainers worden geplaatst, de backstage in de kerk wordt verder uitgebouwd en aangekleed, togen worden gepositioneerd,… .
Het zijn drukke tijden voor Peter Bruneel, eventmanager van de gemeente Koksijde. “Over exact twee dagen vindt het eerste concert plaats op het Kerkplein. Ook al is het druk, we kijken er enorm naar uit. En het belooft een stralend zonnige editie te worden. Volgens de laatste weersvoorspellingen wordt het bijzonder mooi weer. De ideale omstandigheden voor een concert in open lucht.”

 

 

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?