Music

EXTRA CONCERT K3 LIVE LATE NIGHT MIDDELKERKE

today 11

Background

Vrijdag 21 juli én extra concert op zaterdag 12 augustus 2023

Amper een uur geleden (om 10u00) ging de ticketverkoop voor het avondconcert van ‘K3 Live Late Night’ van start. De vele fans zaten er duidelijk op te wachten! De tickets vlogen dan ook in no time de deur uit. K3 voegt daarom nog een extra avondconcert toe op zaterdag 12 augustus. Tickets zijn meteen beschikbaar via www.popuparena.be.

Twintigers, dertigers en iedereen die nog een keer wil losgaan op de muziek van K3 wordt verwacht op ‘K3 LIVE LATE NIGHT’ op vrijdag 21 juli én zaterdag 12 augustus in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Hanne, Marthe en Julia brengen er samen met hun live band een avondvullende show speciaal voor hun oudere fans.
Op het middenplein van de arena voor deze gelegenheid trouwens geen zitplaatsen, maar staanplaatsen. Op die manier kan wie dat wil de dansbenen losgooien. Op de setlist nieuwe en oude(re) nummers, pure nostalgie op een zomeravond aan onze Belgische kust.
Voor de show zorgt een dj bovendien al voor de juiste party mood. Het feestje wordt ook na de show nog stevig verder gezet.

‘K3 LIVE LATE NIGHT’ vindt plaats op vrijdag 21 juli én zaterdag 12 augustus 2023 om 20 uur in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets zijn meteen beschikbaar via www.popuparena.be.

 

 

Written by:


Previous post

Nieuws

Geef eens een jaar geschiedenis cadeau

Heemkring Graningate uit Middelkerke biedt dit kerstseizoen een leuk cadeau-idee aan: geef eens een jaar Middelkerkse geschiedenis cadeau. Heb je een vader, moeder, opa, oma, nonkel of tante die zot is van geschiedenis? Waarom verras je hem of haar niet met een leuk kerstcadeau: een jaarabonnement op het geschiedkundige tijdschrift van de heemkring. Voor 24 euro krijg je een cadeaubon en 4 magazines van 40 pagina’s vol met lokale, geschiedkundige weetjes uit Middelkerke. Elk magazine behandelt een thema-artikel en tal […]

today 5


0%
× Hoe kan ik je helpen?