Nieuws

Feestelijk openingsweekend voor Silt

today 9

Background

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart opent Silt – het nieuwe casinoproject – feestelijk de deuren. Met unieke ontdekkingswandelingen, een spectaculaire lichtshow met vuurwerk en twee feestavonden krijgt het nu al iconische gebouw een gepaste vuurdoop.

Tijd voor de opening

Tussen de start van de selectieprocedure op 17 juni 2019 en het openingsweekend zit minder dan vijf jaar, coronabreak inbegrepen. De symbolische spadesteek dateert van 25 februari 2022. Dat betekent dat dit spectaculaire bouwwerk, het nieuwe Epernayplein en de zeewering in iets meer dan twee jaar zijn opgetrokken. Silt is in vele opzichten een huzarenstukje, maar de bouwsnelheid tart bijna alle verbeelding.

Goedgevulde eventkalender

Nu is Silt klaar om het toeristische, visuele en economische vliegwiel van Middelkerke te worden. Dankzij het engagement van kwalitatieve uitbatingspartner omvat het architecturale pareltje een uniek gastronomisch restaurant, een sterrenhotel, een eigentijdse speelzaal en een toplocatie voor allerlei events.

De eventkalender van Silt is trouwens al goedgevuld. Naast de publiek toegankelijke concerten, lijkt Silt uit te groeien tot een favoriete locatie voor bedrijfsevents.

Feestelijk openingsweekend

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart kan het grote publiek alle aspecten van Silt ontdekken. Niet alleen met vrij toegankelijke ontdekkingswandelingen, maar ook met een spectaculaire avondshow op het Epernayplein. Straatartiesten en lichtkunstenaars zetten het Epernayplein en het silhouet van de hotel figuurlijk in vuur en vlam.

Daarnaast zijn er betalende avondevents op zaterdag en zondag. De Nacht van Silt is een exclusief optreden met all-in formule (€ 100 voor een kaart). Met Soirée Silt (€ 25) op zondagavond geniet je van een feestelijke dj in het prachtige kader van de evenementenzaal.
De kaartenverkoop voor deze exclusieve avondevents in Silt start op vrijdag 23 februari via https://tickets.middelkerke.be

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?