Nieuws

Geef eens een jaar geschiedenis cadeau

today 5

Background

Heemkring Graningate uit Middelkerke biedt dit kerstseizoen een leuk cadeau-idee aan: geef eens een jaar Middelkerkse geschiedenis cadeau.

Heb je een vader, moeder, opa, oma, nonkel of tante die zot is van geschiedenis? Waarom verras je hem of haar niet met een leuk kerstcadeau: een jaarabonnement op het geschiedkundige tijdschrift van de heemkring.

Voor 24 euro krijg je een cadeaubon en 4 magazines van 40 pagina’s vol met lokale, geschiedkundige weetjes uit Middelkerke. Elk magazine behandelt een thema-artikel en tal van ongeziene foto’s uit het rijke verleden van Middelkerke en zijn deelgemeenten.

Praktisch

Surf naar de Facebookpagina van Heemkring Graningate en vul het formulier in. Geen Facebook, geen probleem: stuur een mailtje naar info@graningate.be of geef ons een belletje via 0475 68 05 33.

Na overschrijving van 24 euro via rekeningnummer BE38 0680 8628 6072 ontvang je een cadeaubon om onder de kerstboom te leggen.

Je ontvangt het eerste nummer in het voorjaar van 2023. Het abonnement loopt 1 jaar en wordt niet automatisch vernieuwd. Actie loopt tot 10 januari.

Written by:


Previous post

Music

Alex Agnew komt opnieuw naar Middelkerke

Op zaterdag 8 juli 2023 in de Proximus Pop-Up Arena Hij vierde in 2011 tien jaar op het podium met “Larger Than Life: The best of Alex Agnew 10 years live on stage” in een 5 keer uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen. Iets wat geen enkele comedian hem ooit voordeed. In 2021 zou hij 20 jaar op het podium vieren, maar er kwam een klein pandemietje voorbij. Over naar 2022: Vanaf september speelt Agnew zijn gloednieuwe comedyshow “Wake me up when […]

today 2


0%
× Hoe kan ik je helpen?