Nieuws

Acropolis dinner by De Soete’rie opent deuren in Middelkerke

today 38

Background

Hotel Acropolis, viersterren familiehotel aan de Westendelaan 94 in Middelkerke en goed voor zowat 200 schitterende kamers, heeft er vanaf vrijdag 29 maart met restaurant De Soete’rie een parel bij. “Hiermee is het vakantiegevoel compleet en maakt ons hotel nog een stuk aantrekkelijker”, stelt manager Isabel Gryson.

Onder de noemer Acropolis dinner by De Soete’rie opent Hotel Acropolis vanavond de deuren van restaurant De Soete’rie met een menu vol culinaire hoogstandjes. Aan het fornuis tovert chef Paul De Soete, met aan zijn zijde doorgewinterde horecalui als Willy Fockaert en onder andere Jean Van der Stuyft, het beste uit de Noordzee en onze polders uit de oven. Manager Isabel Gryson: “We zijn daarna elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond geopend. Tijdens de paas- en andere vakanties zijn we dagelijks ’s avonds open, behalve op zondag. Wie daarbij wil overnachten kan dit door boeking met vermelding “Soeterieaanzee” en geniet meteen van een fikse korting, aangevuld met een glaasje cava en extra hapje van de chef. Samen genieten van de opening is de boodschap.”

CULINAIRE AANWINST

Het is meteen duidelijk, met Paul De Soete, Willy Fockaert en Jean Van de Stuyft, allen oud-leerlingen en/of leerkrachten aan de Groene Poorte en Oostende, is Middelkerke er meteen een klasrijk restaurant rijker. Paul De Soete: “Het restaurant is uitgebouwd in de ruimte vrijgekomen na de verhuis van het casinogedeelte naar de Silt, vorige vrijdag. Goed voor een 50-tal zitjes, uitgebouwd met gezellige tafeltjes, met veel tussenruimte.”

Het openingsmenu biedt de keuze tussen 3-gangen (42 euro), 4-gangen (54 euro) of 5-gangen (68 euro) met keuze uit onder andere rivierkreeftjes, asperges, Holstein rund, kaasbordjes en nagerecht van de chef.

Meer info: www.hotelacropolis.be en info@hotelacropolis, gsm: 0484 555 888

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?