Nieuws

Logistiek team Middelkerke op de baan met nieuwe vrachtwagen

today 7

Background

45 kubieke meter potentieel feestplezier! Met een nieuwe vrachtwagen bedient het logistieke team van de gemeente Middelkerke vanaf vandaag alle lokale events en activiteiten. De gerichte investering vergemakkelijkt het werk van de teamleden en verhoogt ook de service naar de organiserende diensten en verenigingen.

Belangrijke ondersteunende dienst

Schepen Dirk De Poortere trok mee aan de kar voor de komst van de nieuwe vrachtwagen. “Ons logistiek team is één van de meest bevraagde diensten. Ze leveren uitleenmateriaal voor evenementen, brengen wegsignalisatie naar de gevraagde locaties of staan in voor heel divers transport. Ze zijn een onmisbare schakel in onze ondersteunende, dagelijkse werking. Handig en degelijk rollend materiaal is voor hen dus een absolute noodzaak.”

Beter voor materiaal

Het dagelijkse werk van Robby, Geert, Jens, Nico en Mario wordt dus een stuk makkelijker. “Vroeger hadden we enkel een zogenaamde ‘meubelbak’ tot onze beschikking. Die was zeker handig, maar iets te klein voor grote leveringen. Dankzij de grote laadbak kunnen we nu meer leveringen combineren.“

“Onze nieuwe ‘camion’ heeft een aangepaste laadbrug zodat we rechtstreeks met onze voorheftruck kunnen inladen. Dat bespaart kostbare tijd en het is beter voor de staat van ons materiaal, want je wil niet weten hoeveel keer we nadarhekken, verkeerborden, podiumelementen, tafels of stoelen moeten in- en uitladen”, zegt het team in koor.

Mooi zeildoek

De vrachtwagen is niet alleen functioneel en handig, maar ziet er ook mooi uit. “Voor de gelegenheid ontwierp onze dienst communicatie een mooi zeildoek. We gebruiken de vrachtwagen tenslotte voor de bediening van talloze events, dus vonden we dat onze investering van 182.000 euro wel mocht opvallen. De teamleden hadden daar trouwens inspraak in. Ik wens ze alvast veel werkplezier”, besluit schepen De Poortere.

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?