Nieuws

Melinda FM zet woonzorgcentrum Lacourt op stelten

today 13

Background

De lokale radiozender Melinda FM heeft de bewoners van woonzorgcentrum Lacourt zaterdag een onvergetelijke namiddag bezorgd. De bejaarden konden naar hartenlust verzoeknummertjes aanvragen en kregen ook een liveoptreden van zanger Herbert Verhaeghe te zien.


De bewoners van WZC Lacourt worden regelmatig wel eens getrakteerd op een verrassing. Zaterdag kregen ze Melinda FM op bezoek. De lokale radiozender zette haar mobiele radiostudio op in het rusthuis en bezorgde de oudjes een namiddag om nooit te vergeten. “De ganse namiddag kregen zij de kans om verzoeknummertjes aan te vragen”, vertelt Chris Schoutteet van Melinda FM.

Om de radionamiddag helemaal af te maken, kwam niemand minder dan Herbert Verhaeghe z’n beste nummers brengen tijdens een liveoptreden. De bewoners en het personeel van WZC Lacourt genoten met volle teugen.

Written by:


Previous post

Nieuws

Garnaalfeesten in Oostduinkerke

Tijdens de Garnaalfeesten in Oostduinkerke is Mayra Dezutter zaterdag aangesteld als nieuwe Mieke Garnaal. Haar twee eredames zijn boezemvriendinnen Tabitha Van Tricht en Xana Pintelon. Mayra komt uit een echte Oostduinkerkse vissersfamilie. Eredame Tabitha was net als Mayra lid van de Juttertjes. En Xana is reeds jarenlang lid van paradekorps El Fuerte. De drie dames nemen de taken over van Mieke Garnaal 2021 Amy Dalle en eredames Céline en Anouk […]

today 22


0%