Nieuws

METEJOOR IN VOLLE SNELHEID RICHTING SPORTPALEIS

today 31

Background

Eerste groot arena concert op zaterdag 4 november 2023

Antwerpen – Zaterdag 4 november 2023 bereikt Metejoor bestemming Sportpaleis. De populaire zanger geeft er – begeleid door een uitgebreide live band – zijn eerste arena concert. Hiermee wordt een jongensdroom van Metejoor vervuld. De ticketverkoop start precies één jaar op voorhand op vrijdag 4 november 2022 om 10 uur via sportpaleis.be.
Joris Van Rossem, een enthousiaste leerkracht uit Vosselaar, hangt zijn faalangst aan de haak en slaat in 2021 een nieuwe weg in. Hij kiest fulltime voor het artiestenleven en trekt de schoolpoort achter zich dicht. Hij waagt zich met de artiestennaam Metejoor aan de grote sprong. Stap voor stap en op zijn eigen tempo timmert hij sindsdien aan zijn eigen weg.
Jongensdroom in vervulling
Op 28 oktober 2021 – vandaag precies een jaar geleden – verscheen Metejoors titelloze debuutalbum. Na 52 (!) weken staat het album nog altijd in de top tien van de Ultratop 50. Op het album de nu al tijdloze hits ‘1 op een Miljoen’ (ft. Babet) , ‘Rendez-vous’ (ft. Emma Heesters), ‘Ze meent het’ en ‘Dit is wat mijn mama zei’.
Het afgelopen jaar gingen voor Metejoor heel wat jongensdromen in vervulling. Hij speelde in theaters en op festivals, was te zien op televisie, ontving drie MIA’s, was genomineerd voor de Radio 2 zomerhit en scoorde nummer één hits. Maar één grote droom bleef voorlopig nog onvervuld: een concert in de grootste concertzaal van het land. Vandaag wordt ook die wens vervuld. Zaterdag 4 november 2023 speelt Metejoor zijn eerste solo arena concert in het Antwerps Sportpaleis.
“Met super veel goesting kijk ik al uit naar dit nieuw avontuur. Maar eerlijk is eerlijk: ook dit is weer een grote stap in mijn carrière, waar ik toch wat zweethandjes van krijg. Ik ben zo dankbaar voor de warmte waarmee muziekminnend Vlaanderen me omarmt en die me nu in staat stelt om de droom van elke artiest te kunnen realiseren: een avondvullend concert in het Sportpaleis mogen aanbieden” aldus Metejoor.

Topmomenten in het vooruitzicht
Metejoor staat voor een drukke periode. Op 16 november komt er de nieuwe single aan. Enkele dagen later maakt hij zijn opwachting in het Sportpaleis: op Night of the Proms op 18 en 19 november samen met oa. Amy Macdonald, Kool & the Gang en Bart Peeters en een week later is hij te gast op Q-Pop. Naast een quasi uitverkochte theatertournee (www.metejoor.be) is hij in het voorjaar van 2023 ook te zien in het televisieprogramma ‘Liefde voor Muziek’ bij VTM. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld het concert in het Sportpaleis op zaterdag 4 november 2023.

De ticketverkoop voor het concert van Metejoor op zaterdag 4 november 2023 in het Sportpaleis start op vrijdag 4 november 2022 om 10 uur via sportpaleis.be.

 

 

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?