Seaweedchef

Mosselen met zeesla en zeekraal

today

Background

Ingrediënten

voor 4 personen.

4 takjes selder (met het groen eraan)
2 uien
100 gr zeekraal
5 kg mosselen
scheutje witte wijn
2 el boter
10 gr gedroogde zeesla
2 el zeewierpesto
peper uit de molen

Bereiden:

Snij de selder en ui fijn.
Spoel de mosselen en verwijder de pokken en baarden op de schepen.
Doe de mosselen, ui, selder in een pan en kruid met peper en zeesla. Overgiet met een scheutje witte wijn.
Kook ongeveer 4 minuten onder deksel.
Leg er de rauwe zeekraal op, schud op en laat nog 4 minuten koken.
Schud opnieuw op zodat alle groen weer boven ligt en voeg de zeewierpesto en de boter toe.
Laat nog 1 minuut rusten met het deksel erop en dien op.

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?