Seaweedchef

Mosselen met zeesla en zeekraal

today 48

Background

Ingrediënten

voor 4 personen.

4 takjes selder (met het groen eraan)
2 uien
100 gr zeekraal
5 kg mosselen
scheutje witte wijn
2 el boter
10 gr gedroogde zeesla
2 el zeewierpesto
peper uit de molen

Bereiden:

Snij de selder en ui fijn.
Spoel de mosselen en verwijder de pokken en baarden op de schepen.
Doe de mosselen, ui, selder in een pan en kruid met peper en zeesla. Overgiet met een scheutje witte wijn.
Kook ongeveer 4 minuten onder deksel.
Leg er de rauwe zeekraal op, schud op en laat nog 4 minuten koken.
Schud opnieuw op zodat alle groen weer boven ligt en voeg de zeewierpesto en de boter toe.
Laat nog 1 minuut rusten met het deksel erop en dien op.

Written by:


Previous post

Talkshow

Melinda’s aperitief

Op zondag 5 maart geven we de aftrap van "Melinda's aperitief". Een talkshow van 10 tot 12 met live interviews waar uzelf kan bij zijn. We verwelkomen op zondag 5 maart onder meer Jean-Marie Dedecker, Steve Vandenberghe, Kurt Lotigiers (broer van Helmut Lotti) en zangeres RAPHA. Jullie kunnen dit live meemaken vanop de eerste rij. Plaats van afspraak is bistro feestzaal Aprés Shop, Brugsesteenweg 23 op het shopping center Bredene. Deuren gaan open om 09:30 en de toegang is gratis.

today 28 2


0%
× Hoe kan ik je helpen?