Melinda FM
voor 4 personen.
4 takjes selder (met het groen eraan)
2 uien
100 gr zeekraal
5 kg mosselen
scheutje witte wijn
2 el boter
10 gr gedroogde zeesla
2 el zeewierpesto
peper uit de molen
Snij de selder en ui fijn.
Spoel de mosselen en verwijder de pokken en baarden op de schepen.
Doe de mosselen, ui, selder in een pan en kruid met peper en zeesla. Overgiet met een scheutje witte wijn.
Kook ongeveer 4 minuten onder deksel.
Leg er de rauwe zeekraal op, schud op en laat nog 4 minuten koken.
Schud opnieuw op zodat alle groen weer boven ligt en voeg de zeewierpesto en de boter toe.
Laat nog 1 minuut rusten met het deksel erop en dien op.
© 2024 Melinda FM
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |