Nieuws

Musical in Middelkerke

today 13

Background

Op vrijdag 9 februari 2024 gaat de magische, zevende musical van Starlight Musical Productions vzw in première in Cultuurhuis De Branding in Middelkerke: Een Midzomernachtsdroom, een eigentijdse bewerking van Shakespeares komische sprookje door bestuurslid Viktor Quataert in een regie van Frédéric Mylle. Een Midzomernachtsdroom brengt het verhaal van Hermia die, aan de vooravond van haar zestiende verjaardag, van huis wegloopt. Ze trekt met haar vriendin Lize
het grote, gevaarlijke bos aan de rand van het dorpje Stratford in. Bediende Louise praat haar mond voorbij tegen haar ouders en stuurt 2 vrienden van Hermia op pad.

In het magische bos lopen de 4 jongeren zeer eigenzinnige figuren tegen het lijf waaronder elfen en hun koningspaar Oberon en Titania, tussen wie het al enige tijd niet goed botert. Of dit waanzinnige avontuur het leven van Hermia voorgoed verandert, hangt af van de kracht van de liefde, vriendschap en een tikkeltje magie.

Een Midzomernachtsdroom wordt de eerste musical van de 15-jarige vereniging die, na de coronapandemie, zonder enige belemmering voorbereid en opgevoerd wordt. En blijkbaar spraken die vooruitzichten heel veel talentvolle mensen aan. De opkomst voor de audities overtrof de verwachtingen. Opvallend was dat heel veel nieuwe gezichten voor het eerst hun kans waagden. De 36-koppige cast bestaat dan ook voor ongeveer de helft uit lokaal en regionaal talent dat nog nooit eerder bij Starlight meespeelde. © Kevin Plovie Photography.

Tickets Een Midzomernachtsdroom via https://tickets.middelkerke.be.

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?