De Boarebreker 15 maart 2025 De Boarebreker
Deze week in De Boarebreker Gasten en Toerisme:
Met de eerste lentezon begroeten we straks de nieuwe editie van het Magazine DE BOAREBREKER – Gastronomie & Toerisme, dat begin juni op tafel ligt. We trekken nu al naar restaurant TER POLDER aan de Victorlaan in Nieuwpoort. Chef Danny Vandecappelle, oud-leerling Hotelschool Ter Groene Poorte en Ambassadeur Koninklijke Orde van de Paardevisser Oostduinkerke pleit er al vijfentwintig jaar voor versheid en topkwaliteit, de grote troeven van het huis.
We kijken ook in de potten in Hotel-Restaurant Honfleur in de Paul de Smet de Naeyerstraat 19 in Middelkerke, waar gastvrouw Katrien Vanthuyne zowel de hotelgast als de lekkerbek in de watten legt.
Andere parel in Middelkerke is restaurant La Tulipe in de Leopoldlaan 81. We gaan er op bezoek bij Lady Chef Christa Cappelle en eega sommelier Rik Vandermeersch, die al meer dan een kwarteeuw een begrip zijn binnen het wereldje van de horeca in Middelkerke.