Nieuws

RECONSTRUCTIE DODELIJK VERKEERSONGEVAL

today 7

Background

Deze nacht vond de reconstructie plaats in het dossier van het dodelijk verkeersongeval tussen de step en de personenwagen te Lombardsijde. De reden dat de verkeersdeskundige deze reconstructie zo kort na de feiten uitvoerde is om ervoor te zorgen dat alle omstandigheden tijdens deze reconstructie nagenoeg dezelfde zijn als op het moment van het ongeval zelf . Het was voor de deskundige een zeer nuttig onderzoek. Hij heeft diverse aspecten onderzocht, zoals de plaatsgesteldheid, de zichtbaarheid, de straatverlichting, de technische aspecten van de betrokken voertuigen, enz…
De deskundige gaat nu met al deze gegevens en vaststellingen aan de slag om een zo objectief mogelijk verslag op te maken.
Op heden kan de deskundige nog geen defintief uitsluitels geven over de oorzaak noch het precieze ontstaan van het ongeval. Dit vraagt grondig onderzoek. Voorbarige conclusies in dergelijke gevoelige dossiers, kan zeer schadelijk zijn voor de betrokken partijen. Omzichtigheid is geboden. Vandaar deze genuanceerde berichtgeving.

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?