Music

REGI KNALDE DAK VAN SPORTPALEIS ER AF

today 6

Background

Hereniging met Linda en Filip van Milk Inc. absolute hoogtepunt van de avond

Regi speelde vanavond de eerste van twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis een thuismatch als Limburger. De heer en meester van de Vlaamse pop- en dance scene was in absolute topvorm, samen met een hele resem aan nieuwe en vertrouwde special guests. De fans tellen intussen af naar zijn nieuwe show die aan het einde van de avond werd bekendgemaakt ‘Regi vs. Milk Inc.’ op zaterdag 9 november 2024 in het Sportpaleis. Tickets voor deze avond zijn te koop vanaf zondag 29 oktober om 10u via sportpaleis.be.

Regi deed vanavond wat hij als geen ander kan: een waanzinnige set neerzetten die knalde van bij de start! Special guests Maxine, Camille, Jaap Reesema, Pauline, Regi Academy-winnaars van vorig jaar Arno en Melanie en hardstyle-dj Mark With a K zorgden voor het ene hoogtepunt na het andere. Maar de eerste ontlading kwam er al aan het eind van deel één met de opkomst van Linda. Na een jaar van teasing was het eindelijk zover: Milk Inc. was na lange tijd weer herenigd in het Antwerpse Sportpaleis. De zaal die ze eerder al 29 keer plat speelden. Het publiek ging volledig uit zijn dak en zorgde voor een collectief kippenvelmoment. Aan het begin van het tweede deel van de show volgde nog een verrassing toen ook Filip van Milk Inc. zich op het podium vertoonde. Het succesvolle trio herenigd in hun natuurlijke habitat.
Regi komt terug in 2024 met Regi vs. Milk Inc.
Regi zet volgend jaar zijn succesreeks in het Sportpaleis verder met ‘Regi vs. Milk Inc.’ Deze keer een duidelijke boodschap naar de fans zodat ze weten waaraan ze zich in 2024 mogen verwachten.


© Stef Keynen

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?