Robby

Background

DE MUZIEKDOOS

Every Morning With You!

De Muziekdoos is een leuk en aangenaam programma met een brede waaier aan muziek genres om jouw dag goed mee te beginnen.

WEEKEND START

2 uur met de " Foute muziek". Alhoewel ik het de persoon nog altijd kwalijk neem die dat woord heeft uitgevonden. De grootste meezingers door de jaren heen die iedereen kent, dat kan je toch geen Foute Muziek noemen. Maar goed, we laten het niet aan ons hart komen. Het is vooral de gezelligheid die van tel is. Luister en geniet mee om het weekend in te zetten.Robby startte in 1980 bij “Radio Inter City” (regio Roeselare – Kortrijk), had de kans in 1984 om van zijn hobby zijn vak te maken en kwam in vaste dienst als programmaleider bij Radio Alpine (regio Roeselare & centraal West Vlaanderen).
Hij is een radiomaker pur sang die zich ook thuis voelde op de baan als DJ waar hij tal van feesten en events tot een succes maakte.
Muziek, radio en mensen om hem heen zijn dé rode draad in zijn leven, ook vandaag nog!
40+ jaar je ding kunnen doen in wat je het liefst doet is een geschenk die hij weet te koesteren.
Hij voelt zich op zijn best als hij live op antenne kan, staat open voor jouw reacties en voelt zich bij Melinda FM hiervoor op het perfecte plekje.

Favoriete lied: Nonkel Bob – Vrolijke vrienden


Doe Maar en Pa uit 1983.


Dj

0%