Nieuws

Sterke laureaten tijdens eerste Nacht van de Ondernemer

today 10

Background

Op maandag 27 maart reikte het gemeentebestuur tijdens de Nacht van de Ondernemer voor het eerst enkele ondernemersawards uit. Op een goedgevulde avond in De Branding zette Middelkerke haar lokale ondernemers in de kijker en ook in de bloemetjes. Wie zijn de winnaars?

VecINO is ondernemer van het jaar

VecINO is meer dan een restaurant. Ondertussen is het mooie pand vlakbij de kerk van Westende uitgegroeid tot een populaire ontmoetingsplek voor levensgenieters. Het team van Maxim en Michiel brengen constante vernieuwing in hun foodsharingconcept en zorgen daarnaast voor een bruisende beleving dankzij hun ongedwongen aanpak en prachtig interieur.

Ondernemer van het jaar LC op foto Ethel De Blieck( axfin), Charlotte Landuyt en Pedro Declercq (De Lanteirne), Steffie Vandenabeele ( Muchacha), Winnaar Maxim Declercq en Michiel van Cauwenberghe ( Vecino) Jean-marie Dedecker, Tineke Derycke en Stefaan Lauwereins ( Vlass) en Natacha Lejaeghere

Keurslager Boddez is starter van het jaar

Sarah en Xavier van keurslager Boddez zetten de familieslagerij in het toeristisch hart van Middelkerke succesvol voort en verdienen zo de allereerste award voor ‘starter van het jaar’.

Starters van het jaar. LC op foto Jean-Marie Dedecker liobe Tack (comme-une), Cindy panoussakiss (Toast), winnaar Sara Boddez met echtgenoot ( keurslager Boddez, schepen Natacha Lejaeghere, Vicky Hogie (Beautful) en Steffi Vandenabeele (Barbaar)

Camping De Lombarde wint de publieksprijs

Guy Mertens en zijn team maken van camping De Lombarde in Lombardsijde een warme vakantieplek voor iedereen. Camping De Lombarde focust niet alleen op sociaal toerisme, maar ook op sociale tewerkstelling. Camping De Lombarde won onlangs een prijs voor meest hondvriendelijke camping.

Geslaagde avond met supersfeer

Schepen van lokale economie Natacha Lejaeghere blik tevreden terug op de Nacht van de Ondernemer: “We ontvingen meer dan 200 lokale ondernemers en hun medewerkers. We maakten er een gezellige en ongedwongen avond van. Dat verdienen onze ondernemers wel, want ze zetten iedere dag hun beste beentje voor om hun product, bedrijf of werknemers te doen groeien. En daar hebben onze gemeente, de inwoners en vakantiegangers absoluut baat bij!”

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?