Nieuws

Vergezicht dichtbij.

today 8

Background

Tussen 17 april en 1 mei 2023 kan je in het woonzorgcentrum Haerlebout in Middelkerke de tentoonstelling “Vergezicht dichtbij” bezoeken.

“Vergezicht dichtbij” is een tentoonstelling met werken van bewoner Gerard Marteel. Gerard was vroeger een fervent schilderaar. Samen met andere kunstenaars waren zijn werken vaak te bekijken in het vroegere casino van Middelkerke. Zijn motto: “Een creatieve geest heeft rust nodig.” Die rust vond hij terug toen Gerard samen met zijn vrouw Edith begin dit jaar intrek nam in één van de zorgflats in Haerlebout. Met veel enthousiasme nam Gerard het schilderpenseel opnieuw op. Hartelijk thuiskomen in een moderne en unieke setting is een troef bij Haerlebout. De professionele aandacht voor zorg op maat en persoonlijke behoeften, op wandelafstand van het strand van Middelkerke, kaderen de ideale woonomgeving voor alleenstaanden én koppels zoals Gerard en Edith.

Gerard is het levendige bewijs dat het leven niet stopt als men naar een woonzorgcentrum verhuist. “Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij deze tentoonstelling samen met hem kunnen organiseren.”

De tentoonstelling is elke dag te bezichtigen vanaf 17 april tem 1 mei 2023 tussen 14u en 17u. Locatie: Haerlebout, Duinenweg 390 te 8430 Middelkerke. De toegang is langs de cafetaria op het eerste verdiep.

Written by:


0%
× Hoe kan ik je helpen?