Melinda FM
VOOR ONGEVEER 15 KOEKJES
INGREDIËNTEN
60 g bloem
60 g geraspte parmezaan 1⁄2 el maanzaad
1⁄2 el zeewierpoeder
60 g boter
1 Verwarm de oven voor op 180°C.
2 Meng alle ingrediënten tot een deeg in een mengkom.
3 Laat het deeg 30 minuten afgedekt rusten in de koelkast (een nachtje is nog beter). Haal het dan wel een uur voor het bakken van de koek- jes uit de koelkast, anders is het veel te hard.
4 Maak kleine bolletjes van het deeg en duw ze plat met je duim op een bakplaat met een Silpat (siliconen bakmat).
5 Bak in de oven gedurende 5 à 10 minuten of tot ze goudkleurig zijn. Laat afkoelen.
© 2024 Melinda FM
Cookie | Duur | Beschrijving |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |